Leuke romantische komedie: Something’s Gotta Give

Er bestaan talloze lijstjes met romantische komedies: de 100 leukste, de 5 beste, de 10 grappigste… Helaas staan daar vaak dezelfde films in, zoals The Holiday, Pretty Woman, There’s Something About Mary, 50 First Dates, Friends With Benefits en ga zo maar door. Niet dat er iets mis is met deze films (naja op ‘50 First Dates’ na dan), maar er zijn nog zoveel leuke andere romantische komedies, waar je mensen niet zo vaak over hoort.

Jack Nicholson en Diane Keaton

Neem Something’s Gotta Give. Een heerlijke film van Nancy Meyers (ook van The Holiday) met Jack Nicholson en Diane Keaton. En oja Keanu Reeves speelt ook mee. Something’s Gotta Give is echt één van mijn favorieten. Het is een grappig film, romantisch en hij kijkt – ondanks hij een dikke twee uur duurt – lekker weg. Echt een ideale feelgood film voor koude winteravonden.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook:Leuke feelgood films op deze Blue Monday
Lees ook:Trailer vd Dag: It’s Complicated
Lees ook:Walking Dead scenarist bezig met The Shining
Lees ook:The Big Wedding poster en trailer
Lees ook:Nieuwe The Big Wedding foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>