Hoe naakt gaan de vrouwen in Burlesque?

Iedereen zal er iets anders uit halen: Vrouwen vinden de muziek fantastisch, homo’s zijn dol op de stijl en mannen? Die willen gewoon zien dat Kristen Bell en Christina Aguilera naakt gaan. Waar heb ik het over? De nieuwe film Burlesque natuurlijk.

Deze langverwachte film over een Burlesque theater waar vrouwen all the way gaan, heeft nog een andere grote actrice. Jawel, Oscarwinnares Cher is te zien als de baas van de tent. Bekijk hieronder een klein voorproefje:

Lees ook:Nieuwe Burlesque trailer werkt weer op lachspieren
Lees ook:Trailer vd Dag: Bitch Slap
Lees ook:Twilight: Breaking Dawn neemt een jaar pauze
Lees ook:Halfnaakte Christina Aguilera in Burlesque
Lees ook:Serie 24 naar het witte doek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>