Sightseers prijsvraag: Win een DVD!

Zorgt die typische Britse, zwarte humor ervoor dat jij van je stoel rolt van het lachen? Dan is de nieuwe film Sightseers van de Britse regisseur Ben Wheatley (Kill List) zeker iets voor jou! Vanaf 31 januari is de hilarische, zwarte komedie in de bioscoop te zien.

De film gaat over Chris (Steve Oram) en zijn geliefde Tina (Alice Lowe) die samen op vakantie gaan met zijn caravan. Tina heeft altijd beschermd onder haar moeders juk geleefd. Chris wil haar nu laten zien wat er voor hem écht toe doet: het trammuseum, het Ribblehead viaduct, het potlodenmuseum en het glooiende Engelse landschap dat deze hoogtepunten van elkaar scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Fruitvliegjes, luidruchtige tieners, volgeboekte campings, en niet te vergeten Tina’s bemoeizuchtige moeder, zorgen ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris heel wat los en hij schuwt wat rigoureuze maatregelen niet… Benieuwd geworden hoe het Chris en Tina vergaat?

Bekijk de trailer:

Winactie:

Dit is je kans om een DVD van Ben Wheatley’s Kill List te winnen. Het enige wat je moet doen is hieronder laten weten waarom jij van Britse zwarte humor houdt. De beste drie krijgen een DVD opgestuurd! De actie duurt tot 7 februari. Succes!

Met dank aan: Cinéart

 

 

Lees ook:Idris Elba de nieuwe James Bond?
Lees ook:Lady GaGa en Quentin Tarantino plannen film?
Lees ook:Seven Psychopats nu op Blu-ray en DVD
Lees ook:Schijf van 5: Series die je MOET zien (deel 1)
Lees ook:The Woman in Black 26 juni op Blu-ray & DVD

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Sightseers prijsvraag: Win een DVD!

 1. Anna

  Omdat het humor is die ook echt grappig is ,en niet flauw!

    /   Reply  / 
 2. Maikel

  Ik hou van Britse zwarte humor omdat het daadwerkelijk een scherp randje heeft en de Britten vaak veel minder politiek correct zijn dan de Amerikanen. Sowieso heeft Britse humor in het algemeen een streepje voor bij mij. ;-)

    /   Reply  / 
 3. Jo

  Britse humor is geweldig! Ik kijk vooral graag naar Monty Python en series zoals Blackadder en Fawlty Towers. Vooral Blackadder heeft ook wat zwarte humor. Zwarte humor kan nog wel eens erg grof zijn, maar bij de Britten is het meestal vooral slim en zelden plat. Als het zo perfect uitgevoerd wordt, is er weinig waar ik harder om kan lachen dan dat!

    /   Reply  / 
 4. Cynthia

  Dat is het enige wat van dat eiland komt waarvan ik moet lachen.

    /   Reply  / 
 5. Bea de Rue

  ja ik hou van lachen dus deze film is prima voor mij

    /   Reply  / 
 6. Mickey

  Op momenten dat er Britse zwarte humor over de beeldbuis rolt, is de bank te klein. Kids & bonus kids nestelen zich met plaid, chips en wat te drinken op de bank NAAST & TEGEN mij. Da kat kruipt er overigens ook nog ergens tussen. Tissues staan op tafel om onze tranen te drogen …

    /   Reply  / 
 7. Anita

  Ik moest al erg lachen om deze trailer dus dat ik er van houd dat zit wel goed.

    /   Reply  / 
 8. Isolde

  Britse humor is zo droog als een nonnenpoes. Just my style!

    /   Reply  / 
 9. Marloes

  Britse humor is echt m’n favoriet. Stand up comedians uit de UK zijn vaak veel intelligenter in hun humor en daarom komen ze ook vaker weg met pikzwarte grappen. Af en toe levert dat ongemakkelijke momenten op, maar dat is ook net waar ze op uit zijn. Wat mij betreft kan het niet zwart en hard genoeg zijn, zolang het maar wel grappig blijft!

    /   Reply  / 
 10. Anita H.

  Zoiets valt toch niet te motiveren? Het is gewoon humor van de beste soort. “Intelligente humor” zou ik het willen noemen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>