The Master prijsvraag: Win een DVD pakket!

The Master is de nieuwe film van regisseur, schrijver en producer Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood en Magnolia). De film won tijdens het Film Festival van Venetië de Zilveren Leeuw voor Beste Regie en zowel Philip Seymour Hoffman als Joaquin Phoenix wonnen een award voor Beste Acteur. De film is genomineerd voor 3 Golden Globes waaronder Beste Acteur: Joaquin Phoenix, Beste Mannelijke Bijrol: Philip Seymour Hoffman en Beste Vrouwelijke Bijrol: Amy Adams. De film wordt als grote kanshebber getipt voor de Oscars®.

The Master is geweldig geacteerd, ingenieus en een overweldigende kijkervaring die je niet mag missen. Zien is geloven.

De film speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog waar de intellectuele man Lancaster Dodd (Hoffman) een nieuwe religieuze organisatie opricht. Phoenix speelt de rol van de getraumatiseerde marinier Freddie Quell, die na de oorlog verward thuiskomt en al snel de rechterhand wordt van Lancaster. Maar naar mate de organisatie populariteit begint te winnen, krijgt Quell twijfels over de organisatie en de gedachten van zijn “meester”…

The Master draait vanaf 24 januari 2013 in de bioscoop.

Prijsvraag:

Win een DVD pakket dat bestaat uit The Fighter, Reservation Road en The Devil Knows You’re Dead. Het enige wat je moet doen is aangeven waarom jij The Master zeker gaat zien in de bioscoop. Er kunnen twee mensen winnen! De actie duurt tot 1 februari en de winnaars worden gemaild.

Met dank aan: A-Film

Lees ook:The Master trailer met Philip Seymour Hoffman en Joaquin Phoenix
Lees ook:Extra lange The Master Trailer
Lees ook:Nieuwe The Master Trailer
Lees ook:Oscar nominaties 2013 bekend
Lees ook:Oscar 2013: de winnaars

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “The Master prijsvraag: Win een DVD pakket!

 1. Sander

  Het onderwerp spreekt mij aan,het lijkt me een boeiende film en de acteurs zijn ook niet mis! Ik ga de film zeker zien!

    /   Reply  / 
 2. leroy

  Ik ga’m zeker in de bioscoop zien, zoals inmiddels wel duidelijk is, is de film gemaakt om op het grote doek te zien. En aangezien het een film van Paul Thomas Anderson is, hoef ik er niet eens over na te denken: wachten tot de film voor de homecinema beschikbaar is, is sowieso geen optie. Helaas moeten we hier in Nederland nog tot eind januari wachten, dus tot die tijd nog maar eens voor de zoveelste keer z’n meesterwerk There Will Be Blood en zo kijken..

    /   Reply  / 
 3. Isolde

  Ik ben gek op actiefilms! En mijn concurrentie voor deze prijsvraag hoek ik natuurlijk gewoon neer ;) #powergirl

    /   Reply  / 
 4. Maikel

  Ik ga The Master zeker zien omdat de film niet alleen gemaakt is door een van de beste regisseurs van zijn generatie (PT Anderson), maar ook een aantal van de beste acteurs bevat van dit moment (Phoenix, Seymour Hoffman, Adams). Anderson maakt niet heel veel films, maar elke nieuwe film is er eentje om naar uit te kijken!

    /   Reply  / 
 5. Kevin

  Ik zou The Master graag willen zien omdat ik eindelijk eens een goed verhaal wil zien over een sekte die niet overdreven wordt neergezet met allerlei horror elementen erin. Ook is de casting uitmuntend met de altijd sterke Amy Adams en Phillip Seymour Hoffman.

    /   Reply  / 
 6. Jo van den Broek

  Ik wil ‘m zeker gaan zien, want Anderson is misschien wel de beste regisseur van het moment. Hij maakt niet heel veel films, maar elke film die hij maakt, is een pareltje. De recensies zijn erg veelbelovend en ik had ook niet anders verwacht, zeker ook omdat er zo’n topcast meedoet. De acteernominaties bij de Academy Awards geven ook aan dat er weer echt topwerk geleverd is.

    /   Reply  / 
 7. Marloes

  Ik ga naar The Master in de bioscoop omdat Paul Thomas Anderson cinema maakt met een grote C. Met een lekkere popcornfilm is ook niks mis, maar het zijn films als The Master die lang nadat een regisseur overleden is nog springlevend zijn. Dat gaat met Magnolia gebeuren, met There Will Be Blood en ongetwijfeld met deze nieuwe film!

    /   Reply  / 
 8. Linda

  Ik ga de film zeker zien, omdat ik na het zien van de trailer niet alleen zelf nieuwschierig ben geworden maar ook mijn man er graag naartoe wilt!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>