Win Machine Gun Preacher op Blu-Ray

Vanaf 19 september is Machine Gun Preacher verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD. Hier is je kans om de film zelf te winnen op Blu-Ray. In welke film zou Gerard Butler perfect passen of willen zien en wat voor rol? Nieuwe James Bond of juist schurk? Superhelden film? Bekende politicus? Laat je menig hieronder weten en binnen 2 weken krijgt de winnaar een mailtje en wordt de film opgestuurd.

Machine Gun Preacher vertelt het waargebeurde verhaal van voormalig drugsdealer Sam Childers (Gerard Butler) die na een leven vol verslaving en criminaliteit het roer omgooit om zich in te zetten voor Soedanese oorlogskinderen. Sam besluit om zijn leven drastisch om te gooien nadat hij voor de zoveelste keer uit de gevangenis komt. Zijn vrouw Lynn (Michelle Monaghan) is tijdens zijn celstraf bekeert tot het Christendom en Sam volgt bij terugkomst. Beide komen tot inzicht en willen iets goeds doen met hun leven. Sam vertrekt naar Soedan en begint zich daar in te zetten voor de oorlogskinderen. Samen met Lynn probeert hij de kinderen te redden uit de wrede wereld van een vernietigende oorlog.

Met Dank aan: E-One

Lees ook:Nieuwe Olympus Has Fallen Poster en Foto’s
Lees ook:Olympus Has Fallen Trailer en Poster
Lees ook:Ralph Fiennes maakt regie debuut
Lees ook:Disney’s John Carter banners
Lees ook:Nieuwe poster John Carter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win Machine Gun Preacher op Blu-Ray

  1. Sander

    Eens geen schurk maar een sullige brave huisvader

      /   Reply  / 
  2. Anna

    Ik zou hem graag zien als James Bond, maar dat komt ook omdat ik niet zo weg ben van Daniel Craig. Gerard Butler zou er weerr wat meer humor in kunnen gooien. Sowieso vind ik een actie-humor-rol wel wat voor hem. Of een film waarin hij eens niet zijn kracht maar zijn intelligentie moet gebruiken. Er zijn zoveel rollen waarin ik hem wel zou willen zien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>