Pixar laat je in iemands hoofd kijken

Altijd al willen weten hoe het er in iemands hoofd aan toe gaat? Pixar laat het zien in ‘Inside Out’. De nieuwe teaser trailer is uit en toont hoe emoties er voor zorgen dat een simpele vraag, zoals “hoe gaat het op school”, op een grote ruzie uit kan lopen. Het verhaal gaat over de 11-jarige Riley, die het niet leuk vindt dat haar ouders zijn verhuisd naar een nieuwe stad. Daardoor zijn haar emoties, bestaande uit Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness, compleet in de war geraakt. Tot nog toe hadden we alleen de emoties van Riley gezien, maar in de trailer krijgen we ook een kijkje in het hoofd van haar ouders. Het is grappig om te zien hoe de emoties op elkaar reageren en hoe ze ondanks de verschillen toch nog zo veel op elkaar lijken.

Lees ook:Emoties krijgen een gezicht bij Pixar
Lees ook:Nieuwe film ‘Fifty Shades of Black’, parodie op ‘Grey’
Lees ook:Oh God… De nieuwe Shrek-trailer is uit…
Lees ook:Bioscoop premières week 21
Lees ook:Recensie – Case 39

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>