Emoties krijgen een gezicht bij Pixar

De films van Pixar weten als geen ander je emoties te bespelen en in de nieuwste Pixar-film ‘Inside Out’ gaan we die emoties zelfs zien! Pixar geeft al een voorproefje met de posters van alle vijf emoties, genaamd Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust. Deze personages leven in het hoofd van de 11-jarige Riley en wanneer haar vader verhuist en zij moet wennen aan een nieuwe stad, raken haar emoties flink in de war en is Joy niet langer de baas in het hoofdkwartier.

Een animatiefilm voor het hele gezin over emoties is een gewaagd project, want zitten kinderen daar nou echt op te wachten? Bij Pixar is de film in ieder geval in goede handen.┬áDe emoties zien er allemaal schattig uit en Pete Docter is verantwoordelijk voor het verhaal en de regie. Zijn naam ken je misschien niet, maar hij is de schrijver van onder andere ‘Wall-E’, ‘Toy Story’, ‘Toy Story 2′, ‘Monsters, Inc.’ en ‘Up’, van de laatste twee films deed hij ook de regie. Dat zijn toch de beste films van Pixar en de teasertrailer belooft “a major emotion picture”.

 

 

Lees ook:Pixar laat je in iemands hoofd kijken
Lees ook:Disney en Pixar zijn nog niet uitgespeeld
Lees ook:Vier Disney Pixar films krijgen re-release
Lees ook:Recensie – Toy Story 3
Lees ook:Succesduo kruipt in de pen voor tweede LEGO-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>