Exodus: Gods and Kings trailer

De eerste trailer van Exodus: Gods and Kings is verschenen.

Mozes werd als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en werd gevonden door de dochter van de Farao. Hij groeide op bij de Egyptische koninklijke familie samen met toekomstige Farao Ramses II. Maar wanneer hij een brandende doornstruik ziet die met de stem van God sprak raakt Mozes ervan overtuigd dat hij de Israƫlitische slaven moet bevrijden van de slavernij, wat leidde tot het splijten van de Rode Zee en een veertigjarige pelgrimstocht door de woestijn op zoek naar het Beloofde Land.


De film wort geregisseerd door Ridley Scott en de hoofdrollen zijn voor Christian Bale, Aaron Paul en Sigourney Weaver.

Is vanaf 11 december te zien in de bioscoop.

Lees ook:De nieuwe trailer van ‘Exodus’ is een en al dood en verderf
Lees ook:Volledige Lincoln Trailer
Lees ook:Steven Spielberg’s Lincoln poster
Lees ook:Internationale Trailer Lincoln
Lees ook:Spielberg’s Lincoln foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>