Nieuwe Godzilla trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van de nieuwe Godzilla film.

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Te midden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.
 

De film wordt geregisseerd door Gareth Edwards en de hoofdrollen zijn voor Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston en Elizabeth Olsen.

Godzilla is vanaf 15 mei te zien in de bioscoop.

 

 

 

Lees ook:Godzilla trailer
Lees ook:Eerste Snitch trailer met The Rock
Lees ook:Nieuwe Twilight: Breaking Dawn – part 1 reclame spot
Lees ook:The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Jacob Trailer
Lees ook:The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>