Nieuwe X-Men: Days of Future Past Trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van X-Men: Days of Future Past.

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer en de rollen zijn voor James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Michael Fassbender, Hugh Jackman, Ian McKellen en Patrick Stewart.

De film staat gepland voor een release op 18 juli 2014.

Lees ook:X-Men: Days of Future Past trailer
Lees ook:Laatste X-Men: Days of Future Past trailer
Lees ook:X-Men: Days of Future Past: “I Call Them Sentinels” tv spot
Lees ook:Nieuwe X-Men: Days of Future Past posters
Lees ook:Nieuwe X-Men: Days of Future Past foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>