Nieuwe Robocop trailer

Er is een tweede trailer verschenen van de nieuwe RoboCop. In deze remake wordt RoboCop gespeeld door Joel Kinnaman.

Het is 2029. Het bedrijf OmniCorp staat aan de basis van robottechnologie├źn. Hun robots winnen over de hele wereld oorlogen voor de Verenigde Staten en nu wil het bedrijf de technologie ook in eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als ‘gewone’ man nog nooit eerder had meegemaakt.

De film wordt geregiseerd door Jose Padilha en de overige rollen zijn voor Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle en Marianne Jean-Baptiste.

De film zal 13 februari 2014 in de bios te zien zijn.

Lees ook:Nieuwe RoboCop tv spot
Lees ook:Derde Robocop trailer
Lees ook:Eerste RoboCop trailer
Lees ook:RoboCop krijgt een motor
Lees ook:Eerste foto’s nieuwe RoboCop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>