The Secret Life of Walter Mitty trailer

Bekijk de trailer van The Secret Life of Walter Mitty van Ben Stiller die de film regisseert en zelf de hoofdrol speelt.

Het verhaal volgt Walter Mitty (Ben Stiller), een foto editor die werkt voor LIFE Magazine. Dagelijks wordt hij getreiterd door zijn collega’s omdat hij constant zit te dagdromen achter zijn bureau. Dit weerhoudt hem er ook van om de vrouw van zijn dromen aan te spreken, die toevallig ook werkzaam is bij LIFE Magazine (gespeeld door Kristen Wiig). Walter krijgt een kans om zichzelf te bewijzen als het negatief van een belangrijke foto verloren gaat en hij deze terug moet zien te vinden.

De film is vanaf 19 december te zien in de bioscoop.

Lees ook:Kristen Wiig officieel in Anchorman: The Legend Continues
Lees ook:Fragmenten The Other Guys hi-la-risch!
Lees ook:Deze acteurs en actrice krijgen veel te veel betaald
Lees ook:Ben Stiller probeert jong te blijven
Lees ook:Blu-ray must see: Bridesmaids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>