Dallas Buyers Club trailer en poster

De nieuwe film van Matthew McConaughey genaamd Dallas Buyers Club heeft zijn eerste trailer en poster gekregen.


Losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond Ron Woodroof, een drugsgebruiker, vrouwenversierder en homofoob die in 1986 de diagnose hiv en aids gesteld kreeg en nog slechts dertig dagen te leven zou hebben. Hij begon het medicijn Retrovir AZT in te nemen, de enige legale drug die op dat moment in Amerika verkrijgbaar was, maar dit bracht hem oog in oog met de dood. Om te overleven smokkelde hij allerlei alternatieve medicijnen vanuit de hele wereld de Verenigde Staten in. Lotgenoten kwamen ook bij hem terecht, en samen met zijn dokter Eve Saks en een andere patiënt genaamd Rayon vormde hij onbedoeld de ‘Dallas Buyers Club’: zij waren de eersten die betalende patiënten voorzagen van deze in Amerika illegale medicatie. De FDA (Food and Drugs Administration) en de grote farmaceuten gingen al snel de strijd met hen aan.

De film wordt geregisseerd door Jean-Marc Vallée en de hoofrollen zijn voor Matthew McConaughey, Jennifer Garner en Jared Leto.

Lees ook:Oscars 2014: de winnaars
Lees ook:Mud Trailer met Matthew McConaughey en Reese Witherspoon
Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames
Lees ook:Tatum en McConaughey als strippers in Magic Mike trailer
Lees ook:Eerste Magic Mike poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>