Nieuwe Riddick trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van Riddick met wederom Vin Diesel in de hoofdrol.

Verraden door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet besluit Riddick, die krachtiger en gevaarlijker blijkt dan ooit te voren, te vechten tegen de buitenaardse roofdieren om te overleven. Al snel arriveren er premiejagers van overal uit het melkwegstelsel op zoek naar Riddick. Met zijn vijanden precies op de plek waar hij ze hebben wil, besluit hij nog éénmaal flink terug te slaan, alvorens hij op weg kan naar zijn thuis planeet Furya.

Riddick: Dead Man Stalking wordt weer geregisseerd door David Twohy die ook de twee vorige delen Pitch Black en The Chronicles of Riddick regisseerden. Dit keer wordt Diesel vergezeld door Katee Sackoff, Jordi Molla en Nolan Funk.

De film zal vanaf 5 september te zien zijn in de bioscoop.

Lees ook:Vin Diesel toont nieuwe Riddick foto
Lees ook:Nieuwe Vin Diesel foto in Riddick: Dead Man Stalking
Lees ook:Nieuwe Riddick poster
Lees ook:Riddick: Dead Man Stalking poster en trailer
Lees ook:Nieuwe foto’s Vin Diesel als Riddick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>