Tweede trailer The Great Gatsby

Naast de nieuwe poster van The Great Gatsby is er nu ook een nieuwe trailer verschenen.

De film is een remake van de romantische klassieker The Great Gatsby. De vorige film kwam uit 1974 en werd toen geregisseerd door Francis Ford Coppola (Godfather). Leonardo DiCaprio neemt de rol van Jay Gatsby (werd eerder gespeeld door Robert Redford) op zich.Verder zijn er ook rollen voor Carey Mulligan en Tobey Maguire.

Bekijk de trailer hieronder:

In het voorjaar van 1922 verlaat de schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) het Midwesten en verhuist naar New York City. Hij jaagt zijn eigen American Dream na en neemt zijn intrek in de buurt van de mysterieuze, altijd feestende miljonair Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), en zijn nicht Daisy (Carey Mulligan) en haar man Tom Buchanan (Joel Edgerton), een adellijke rokkenjager. Zo wordt Nick in de fascinerende wereld van de superrijken gezogen en wordt hij getuige van obsessie, waanzin en tragedie.

De film komt 16 mei 2013 in de bioscoop.

Lees ook:DiCaprio en Maguire cruisen op The Great Gatsby poster
Lees ook:Nieuwe The Great Gatsby Trailer
Lees ook:Nieuwe The Great Gatsby poster
Lees ook:The Great Gatsby personage posters
Lees ook:Nieuwe foto’s The Great Gatsby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>