De laatste Oz The Great and Powerful Trailer

De laatste trailer van Oz The Great and Powerful is verschenen.

Oscar Diggs (James Franco), een eigenaardige circusartiest die zich bezighoudt met tovenarij, wordt uit ’t stoffige stadje Kansas gegooid en besluit het in te ruilen voor het magistrale Land van Oz. Eenmaal aangekomen blijkt roem en fortuin voor het rapen te liggen, totdat hij drie heksen ontmoet: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weiz) en Glinda (Michelle Williams). Zij zijn er niet van overtuigd dat Oscar de geweldige tovenaar is die hij beweert te zijn. Zijn bekwaamheid wordt op de proef gesteld wanneer het Land van Oz en zijn inwoners onder kwaadaardige dreiging komt te staan. Door middel van ingenieuze illusies en zelfs een beetje echte tovenarij, weet Oscar niet alleen in een echte tovenaar te veranderen maar ook in betere man. Gebaseerd op L. Frank Baum’s geliefde karakter, de tovenaar van Oz.

Oz: The Great and Powerful wordt geregisseerd door Sam Raimi en de hoofdrollen zijn voor James Franco, Mila Kunis en Rachel Weisz.

De Disney film is vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop.

Lees ook:Oz: The Great and Powerful foto’s met Mila Kunis en James Franco
Lees ook:Oz: The Great and Powerful Trailer
Lees ook:Oz The Great and Powerful Super Bowl TV Spot
Lees ook:Oz The Great and Powerful heksen poster
Lees ook:Hollywood sterren over nieuwe Star Wars film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>