Nieuwe Jack The Giant Slayer Trailer

Bekijk de nieuwe trailer van Jack the Giant Slayer.

De film vertelt het verhaal van een eeuwenoude oorlog die opnieuw oplaait wanneer een jonge boerenknecht onbewust een poort opent tussen onze wereld en die van een angstaanjagend ras van reuzen. Als de reuzen weer voor het eerst in deze eeuw worden losgelaten op Aarde streven ze er naar om het land terug te winnen wat ze ooit hebben verloren. Jack probeert hier met gevaar voor eigen leven een stokje voor te steken. Vechtend voor een koninkrijk, de bevolking, en de liefde van een dappere prinses komt hij oog in oog te staan met de niet te stuiten krijgers, waarvan hij dacht dat ze alleen in legendes voorkwamen. Nu heeft hij de kans om zelf een legende te worden.

De film wordt geregisseerd door Bryan Singer en de hoofdrollen zijn voor Ewan McGregor, Nicholas Hoult en Stanley Tucci.

Jack The Giant Slayer is vanaf 21 maart 2013 te zien in de bioscoop.

Lees ook:Nieuwe Jack The Giant Slayer trailer
Lees ook:Vier nieuwe Jack the Giant Slayer posters
Lees ook:Eerste Clip Jack the Giant Slayer
Lees ook:Orlando Bloom ziet ‘Pirates 5′ wel zitten
Lees ook:Nieuwe trailer van… The Avengers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>