John Dies at the End Red Band Trailer

Bekijk de Rated R trailer van komedie/horror film John Dies at the End.

Er is een nieuwe drug op de markt die de gebruiker een uittreding bezorgt. Op straat wordt het ‘Sojasaus’ genoemd en vele gebruikers zwerven al door de tijd en de dimensies. Maar sommigen die van de trip terugkomen, zijn niet menselijk meer. Een stille invasie vanuit een andere wereld blijkt in volle gang te zijn, en men zoekt een nieuwe held. Helaas zijn daar alleen John en David, twee jonge mannen die gestopt zijn met hun studie en nauwelijks een baantje kunnen aanhouden. Kunnen deze twee de mensheid redden van de aanstaande gruwelijkheden? Nee, dat kunnen ze niet…

De film wordt geregisseerd door Don Coscarelli en de hoofdrollen zijn voor Chase Williamson, Rob Mayes en Paul Giamatti.

Lees ook:Het vervolg op ‘Twins’ laat nog even op zich wachten
Lees ook:Twee nieuwe tv spots The Girl with the Dragon Tattoo
Lees ook:Dit wordt de nieuwe Orlando Bloom
Lees ook:Disney’s John Carter banners
Lees ook:Nieuwe poster John Carter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>