Nieuwste Django Unchained trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van Django Unchained.

Django (Jamie Foxx) is een bevrijde slaaf die samen met een Duitse premiejager Dr Schultz (Christoph Waltz) zijn vrouw probeert te bevrijden van de slechte plantage baas Calvin Candie (Leonardo DiCaprio).

De regie wordt door Quentin Tarantino gedaan en de overige rollen zijn voor o.a. Kerry Washighton, Samuel L. Jackson en Don Johnson.De Nederlandse release van Django Unchained staat gepland voor 28 februari 2013.

 

Lees ook:Nieuwe Django Unchained poster
Lees ook:Nieuwe Django Unchained Clip
Lees ook:Nieuwe Django Unchained tv spot
Lees ook:Internationale trailer Django Unchained
Lees ook:Django Unchained trailer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>