Valentino Teaser Trailer met Najib Amhali

De eerste teaser trailer van Valentino met in de hoofdrol Najib Amhali is online verschenen.

Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan! Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

De film wordt geregisseerd door Remy van Heugten en de hoofdrollen zijn voor Najib Amhali, Elise Schaap en Derek de Lint.

Valentino zal 21 maart 2013 te zien zijn in de bioscoop.

Lees ook:Nieuwe film Brooklyn: een ‘Amerikaans’ liefdesverhaal
Lees ook:Inception: Hoe zit het precies?
Lees ook:Een echte aanrader: A Bronx Tale met en van Robert De Niro
Lees ook:Ted Trailer met Mark Wahlberg en zijn Teddybeer
Lees ook:Remake Zwart Water met Charlize Theron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>