Extra lange The Master Trailer

De film speelt zich af in de jaren ’50. Lancaster Dodd (Philip Seymour Hoffman) keert terug naar huis, nadat hij de horror van de Tweede Wereldoorlog heeft doorstaan. Terug in de Verenigde Staten probeert hij te ontdekken wie hij werkelijk is. Hij richt een eigen religie op die al snel de rest van de Verenigde Staten bereikt. De charismatische intellectueel staat bekend als ‘the Master’ en wordt bijgestaan door Freddie Stifton, een verslaafde zwerver die uitgroeit tot de belangrijkste discipel van Dodd.

The Master komt 6 december in de bioscoop.

Lees ook:Nieuwe The Master Trailer
Lees ook:The Master trailer met Philip Seymour Hoffman en Joaquin Phoenix
Lees ook:The Master prijsvraag: Win een DVD pakket!
Lees ook:Volop actie in Japanse G.I. Joe: Retaliation Trailer
Lees ook:Nieuwe G.I. Joe: Retaliation TV Spot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>