Captain America trailer debuut!

Superbowl is altijd een mooie showcase voor filmmaatschappijen om hun nieuwe titels te tonen. De winst was voor de Green Bay Packers, maar voor filmliefhebbers was de echte winst nieuw materiaal van Super 8 en Captain America.

Bekijk de eerste beelden van de eerste Avenger hieronder. Ziet er bruut uit, toch? En eerlijk gezegd een stuk beter dan Thor of – oh god – The Green Lantern. Captain America staat vooraan qua superheldenfilms die ik wil zien in 2011.

Lees ook:Captain America poster hint naar The Avengers
Lees ook:Captain America foto uitgelekt!
Lees ook:Setbezoek aan superheld Thor
Lees ook:Nieuwe trailer van… The Avengers!
Lees ook:Captain America’s grote liefde keert weer terug in ‘Ant-Man’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Captain America trailer debuut!

 1. ongeduldig

  Hey wanneer plaatsen jullie nieuwe berichten,
  Vond jullie blog nou net zo leuk veel informatie en continu plezier met de berichten dus kom maar op

  grtz P

    /   Reply  / 
 2. schuhe mbt

  Captain America: The First Avenger is eigenlijk niet de eerste Avenger. Hulk, Iron Man en Thor (later dit jaar) gaan de beste man voor. Maar het werkt allemaal naar een ultiem striphelden natte droom toe: The Avengers. Die Uberheldenfilm staat gepland voor 2012, het jaar waarin concurrenten als Batman en Spider-Man ook een comeback maken.

    /   Reply  / 
 3. pharmacy reviews

  het jaar waarin concurrenten als Batman en Spider-Man ook een comeback maken. nou net zo leuk veel informatie en continu plezier met de berichten dus kom maar op

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>