Transformers: Dark of the Moon trailer premiere

Komende zomer is een van die grote blockbusters Transformers 3. Maar kan regisseur Michael Bay nog het vertrouwen winnen na het afgrijselijke tweede deel van de robotreeks? In The Dark of the Moon wijkt de serie – zoals in de onderstaande trailer te zien is – uit naar… De maan!

Shia LaBeouf heeft aangegeven dat het derde deel tevens het beste deel gaat worden. Megan Fox is gewipt voor een Victoria’s Secret model – geen goed teken natuurlijk. Qua actie zit dit wel goed en zeg eerlijk: zullen de jongetjes onder ons het vervelend vinden naar robots, rondborstige modellen en ontploffingen te kijken?

Lees ook:Eerste beelden ‘Fantastic Four’
Lees ook:Megan Fox in een sexy stoeipakje
Lees ook:Shia LaBeouf stopt met Transformers!
Lees ook:Nieuwe trailer van… Salt!
Lees ook:‘Kingsman’ is geen normale spymovie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Transformers: Dark of the Moon trailer premiere

 1. j006t

  ”zullen de jongetjes onder ons het vervelend vinden naar robots, rondborstige modellen en ontploffingen te kijken?”
  hahaha nee natuurlijk niet :p

    /   Reply  / 
  1. kenny

   geheel NIET :P

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>