Gooische Vrouwen pakken Prada koffers in filmtrailer

Series die in films worden omgetoverd begint ook in Nederland een rage te worden. Niet alleen hebben we nu New Kids Turbo, ook Gooische Vrouwen krijgen hun eigen speelfilm. Godzijdank niet allemaal in een film, wat voor ellende zou dat worden (‘t Gooi versus Maaskantje…).

Wat doen personages uit series altijd in een film? Juist, op reis gaan. Net als de Gooische Vrouwen die hun Prada koffers pakken en op de Manolo’s richting Frankrijk vertrekken. Fans van de serie zullen smullen en ik moet zeggen; het ziet er prachtig uit en minder desastreus als Sex and the City 2. Een heerlijk begin van het Nederlandse filmjaar in 2011 dus.

Lees ook:Bios Top 10: Gooische Vrouwen onverslaanbaar
Lees ook:Nieuwe trailer van… Sex and the City 2!
Lees ook:Vernietigende recensies Sex and the City 2…
Lees ook:Schijf van 5: Series die je MOET zien (deel 1)
Lees ook:Schijf van 5: Nieuwe Series op TV

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gooische Vrouwen pakken Prada koffers in filmtrailer

  1. j006t

    Leuk! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>