Nieuwe western van The Coen Brothers

De gebroeders Coen brengen zo rond kerst weer een film uit. Het lijkt een beetje jaarlijks Oscarmateriaal te zijn: No Country For Old Men en daarna (het tegenvallende) A Serious Man. Nu komt True Grit… In mijn ogen is het al een overschat regieduo (bring on the hate mail…) maar nu ook nog eens een genre waar ik niet naar kan kijken: Western.

Het zal vast een hartstikke sterke film zijn… Maar wanneer de broers goed zijn (No Country, Fargo, Oh Brother Where Art Thou) is het heel sterk. Maar als het niet te best is (Serious Man, The Ladykillers, Intolerable Cruelty), is het vaak heel beroerd. Wat denk jij van True Grit? Oscarwaardig? Check de trailer:

Lees ook:Nominaties voor de Oscars!
Lees ook:Eerste foto’s Coen Brothers Inside Llewyn Davis
Lees ook:Eerste Trailer Coens Brothers Inside Llewyn Davis
Lees ook:Recensie – A Serious Man
Lees ook:Trailer vd Dag: Brothers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>