Meest bizarre trailer ooit…?

De reden waarom ik van films hou is door films als deze. Zomer blockbusters kunnen enorm vermakelijk zijn en soms goed (Inception! Toy Story 3!), maar niks geeft een kick als een kleine film die uitgroeit tot een hype. Kijk maar naar Paranormal Activity, Dear Zachary of Memento.

Catfish is zo’n film. De film draaide op het Amerikaanse Sundance festival, waar het de harten stal van bezoekers. Ik kan er nog weinig over zeggen, maar de freaky trailer (hieronder) spreekt voor zich. Wat de hel is Catfish?

Lees ook:Schijf van 5: Tranentrekkers
Lees ook:Nieuwe foto Ashton Kutcher als Steve Jobs
Lees ook:Nieuwe gruwelijke 18+ trailer [REC]2
Lees ook:Lars von Trier geboycot door Cannes Filmfestival
Lees ook:Spock acteur Zachary Quinto uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>