Met de duivel vast in een lift…

M. Night Shyamalan kan weinig goeds meer doen bij een heleboel mensen. Met zijn ‘uitstapje’ naar fantasy wist hij in Amerika veel fans van Avatar: The Last Airbender tegen zich in het harnas te jagen. Blijf lekker doen wat je goed doet, blijf lekker mysterieuze films maken!

MNiShy (in navolging van R-Patz) heeft zijn volgende project uitbesteed. Tenminste, hij heeft het concept bedacht en iemand anders regisseert. Waarover? Je raadt het al: een groepje mensen die vast zit in een lift… met de duivel! Check de creepy trailer:

Lees ook:Paranormal Activity 2 heeft regisseur te pakken!
Lees ook:Recensie – Devil
Lees ook:The Last Exorcism trailer niet voor mietjes…
Lees ook:Trailer vd Dag: Frozen
Lees ook:Watch This: Konijntjes doen Harry Potter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met de duivel vast in een lift…

  1. Natasja Storm

    Tofff!!! Ik houd niet van horror films, maar ik vind de duivel altijd een interessant karakter :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>