Gruwelijker dan Saw

Some sequences of torture make Saw look like kids’ stuff” staat er op de poster van 7 Days, de nieuwe horrorfilm van de Canadese regisseur Daniel Grou. Klinkt interessant, nu maar hopen dat 7 Days ook enigszins origineel is binnen het uitgemolken martelhorror genre. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit (zie hieronder).

Chirurg Bruno Hamel draait compleet door wanneer zijn dochtertje wordt verkracht en vermoord. De dader wordt opgepakt, maar Bruno zint op wraak. Hij bedenkt een plan om de dader te ontvoeren en zeven dagen lang te martelen.

Lees ook:Ciné Premières opent haar deuren
Lees ook:Watch This: Het jaar in film 2009
Lees ook:Eerste foto’s De Verbouwing
Lees ook:‘Borat’ speelt Freddy Mercury in verfilming!
Lees ook:Seven Psychopaths Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>