Nazi poppen vallen Engeland binnen

Nazi poppen?? Inderdaad. Zes jaar na het hilarische Team America: World Police komt er namelijk weer een groot poppen spektakel aan: de satirische Tweede Wereldoorlog film Jackboots on Whitehall, een ‘episch’ heldenverhaal vol explosies, humor en heel, heel veel plastic.

Kent, 1940. Dorpeling Chris droomt er van om zijn leven op het saaie platteland in te ruilen voor een avontuurlijk bestaan in het leger. Een kans doet zich voor wanneer de Nazi’s een plan bedenken om Engeland binnen te vallen door een tunnel te graven naar Londen.

Episch? Misschien. Grappig? Ongetwijfeld! Check hieronder de trailer.

Lees ook:Website die gedachten kan lezen…
Lees ook:The Monuments Men trailer
Lees ook:The Rock heeft een nieuw vriendje
Lees ook:Nieuwe ‘Bourne’ betekent niet het einde van Aaron Cross
Lees ook:Bios Top 10: Ninja flopt, mishandeld meisje vult zalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>