Nieuwe trailer van… Piranha 3D!

Niet een grote haai, maar een heleboel kleine piranha’s komen in 3D op je af deze zomer. Het is Piranha 3D die het publiek gaat inpakken, want wie wil nu niet een groep domme jongeren zien die door nare visjes worden opgepeuzeld?

Alexandre Aja (High Tension, The Hills Have Eyes) regisseert de monstertjesfilm en de trailer kun je hieronder bekijken. Zeg nu eerlijk, zie dit er niet uit als een van de meest uitbundige films dit jaar?

Lees ook:Nieuwe trailer van… I Spit On Your Grave!
Lees ook:Foto Johnny Depp op set Pirates of the Caribbean 4
Lees ook:Eerste films Imagine Film Festival bekendgemaakt
Lees ook:Jouw film te zien op het Witte Doek?
Lees ook:The House of Yes, wat een vreemde film is dat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>