Marvel’s ‘Iron Man 3’ beste openingsdag 2013

Marvel’s Iron Man 3 heeft de beste openingsdag van 2013.Meer dan 19.000 bezoekers kwamen op woensdag 24 april naar de bioscoop om Iron Man 3 te bekijken. Daarmee heeft de film een openingsdag van € 182.000 in boxoffice behaald. De openingsdag van deel 2 was €92.000, hiermee heeft deel 3 heeft het voorafgaande deel op de openingsdag verdubbeld. Dit is het hoogste openingscijfer voor een film in 2013. De film draait in 113 zalen waarvan 5 IMAX.

In Marvel Studios ‘Iron Man 3’ krijgt de breekbare, maar briljante Tony Stark te maken met een vijand wiens bereik geen grenzen kent. Wanneer Tony’s persoonlijke leven wordt vernietigd, begint hij aan een ingrijpende zoektocht naar de verantwoordelijke. Deze reis zal telkens zijn moed testen. Met zijn rug tegen de muur is hij overgelaten aan zijn eigen innovaties en vindingrijkheid en moet Stark ervoor zorgen dat hij en zijn dierbaren het overleven. Terwijl Tony probeert terug te vechten ontdekt hij het antwoord op de vraag die hem al jaren achtervolgt: maakt de man het pak of maakt het pak de man?

Marvel’s ‘Iron Man 3’ is geregisseerd en geschreven door Shane Black in samenwerking met Co-writer Drew Pearce. Met een top cast bestaande uit  Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Sir Ben Kingsley, Guy Pearce, Rebecca Hall en Iron man 1 en 2 regisseur Jon Favreau (dit keer als acteur) zit de film vol spektakel. ‘Iron Man 3’ is gebaseerd op de iconische Super Hero Marvel’s Iron Man, die voor het eerst in 1963 verscheen op de pagina’s van ‘Tales of Suspense’. In mei 1968 had Marvel’s Iron Man zijn eerste stripboek debuut met ‘The Invincible Iron Man’.

Lees ook:Nieuwe Iron Man 3 foto
Lees ook:Eerste poster Iron Man 3
Lees ook:Nieuwe Iron Man 3 Trailer
Lees ook:Iron Man 3 IMAX poster
Lees ook:Eerste Iron Man 3 clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>