Star Wars Spin-off films over Han Solo en Boba Fett

Nadat er gisteren bekend was gemaakt dat Disney spin-off Star Wars films gaat uitbrengen, heeft Entertaiment Weekly bekend gemaakt dat het gaat om twee aparte films en twee verschillende personages. Het zou om Boba Fett en een jonge Han Solo gaan.

De Han Solo film zou zich moeten afspelen tussen de preguel trilogy en originele trilogy. De avonturen van Han Solo zullen zich focussen op een van de eerdere Star Wars boeken uit 1979 genaamd Han Solo at Star’s End. De film over de premiejager Boba Fett zal zich afspelen tussen A New Hope en The Empire Strikes Back. Over beide films zijn de plots nog niet bekend.

Beide films moeten na Episode VII 2015 uitkomen in de bioscoop.

Lees ook:Star Wars Episode VII Badguy gevonden?
Lees ook:Nieuwe Star Wars Trilogy wordt origineel
Lees ook:Stand-Alone Star Wars films aangekondigd
Lees ook:Harrison Ford terug als Han Solo
Lees ook:Weinig nieuws maar wel veel roddels over spin-off ‘Star Wars’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>