Bruce Willis zegt YES tegen Die Hard 6

Nog even en dan draait de vijfde Die Hard film alweer genaamd A Good Day to Die Hard. Hoofdrolspeler Bruce Willis heeft tijdens een interview met de BBC aangegeven dat het vijfde deel niet de laatste zal zijn in de reeks.

“Yes,” was het simpel antwoord dat Willis had gegeven toen er gevraagd werd of er nog een nieuwe Die Hard film ooit zal gaan komen.

Bekijk hier nog de trailer van A Good Day to Die Hard:

John McClane moet naar Moskou om zijn zoon uit de gevangenis te halen. Eenmaal aangekomen blijkt dat zijn zoons arrestatie te maken heeft met een dreigende terroristische aanslag.

De film wordt geregisseerd door John Moore (Max Payne, The Omen, Behind Enemy Lines) en het script is geschreven door Skip Woods (Swordfish, Hitman, A-Team). De hoofdrollen zijn voor Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke en Anne Vyalitsyna.

Vanaf 14 februari te zien in de bioscoop.

 

Lees ook:Derde Clip A Good Day to Die Hard
Lees ook:A Good Day to Die Hard set foto’s
Lees ook:Die Hard 5 titel, verhaal en release bekend
Lees ook:Nieuwe A Good Day to Die Hard Clip
Lees ook:A Good Day to Die Hard Car Chase Clip

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bruce Willis zegt YES tegen Die Hard 6

  1. Pingback: Nike huarache

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>