Stand-Alone Star Wars films aangekondigd

De directeur van Walt Disney Pictures Bob Iger heeft bekend gemaakt dat de studio bezig is met alleenstaanden Star Wars films. Deze films zullen niks met de aankomende trilogy te maken hebben en zich meer richten op specifieke personages van de Star Wars universum.

“There has been speculation about some stand-alone films that are in development,” zegt Iger tegen CNBC. “I can confirm to you today that, in fact, we are working on a few stand-alone films. Larry Kasdan and Simon Kinberg are both working on films derived from great ‘Star Wars’ characters that are not part of the overall saga. We still plan to make Episodes 7, 8, and 9, roughly over a six-year period of time, starting in 2015. There are going to be a few other films released in that time, too.”

Eerder deze dagen was er al een gerucht dat er een film in de maak was over de avonturen van Yoda. Nu dat Iger de stand-alone Star Wars films heeft aangekondigd zou het best mogelijk kunnen zijn.

Bekijk hieronder het filmpje van Iger bij CNBC:

Lees ook:De nieuwe ‘Star Wars’ heet….
Lees ook:J.J. Abrams zal Star Wars episode VII regisseren!
Lees ook:J.J. Abrams officieel regisseur Star Wars: Episode VII
Lees ook:Recensie nieuwe Star Wars
Lees ook:Star Wars episode 7 in 2015!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>