Skyfall Nr. 1 box office omzet van dit millennium

De 23ste James Bond film Skyfall heeft afgelopen weekend de nummer 1 positie van Nederlandse box office omzet van dit millennium behaald, gebaseerd op de Top1000 lijst van de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF).

Skyfall heeft daarmee Avatar uit 2009 van de eerste plek verstoten. De nummer 1 box office omzet, sinds de start van de metingen van het NVF vanaf 1991, is TITANIC uit 1998. In drie maanden tijd zijn al bijna 2,2 miljoen bezoekers in Nederland naar Skyfall geweest.

Skyfall is sinds 31 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen en draait nog in 94 bioscopen.

Lees ook:Volledige versie Adele’s Skyfall
Lees ook:Skyfall best bezocht in Nederland
Lees ook:Nu al 100.000 bezoekers voor The Lion King 3D
Lees ook:Bekijk de Title Sequence van Skyfall
Lees ook:Skyfall gaat The Dark Knight Rises voorbij bij Wereldwijde Box Office

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>