Carice van Houten in Wikileaks film

Carice van Houten heeft een rol te pakken in de speelfilm The Fifth Estate over Julian Assange, de oprichter van Wikileaks. De film wordt geregisseerd door Bill Condon (Twilight, Gods and Monsters) en de rol van Assange wordt gespeeld door Benedict Cumberbatch (Sherlock, Star Trek Into Darkness).

Carice zal een parlementslid spelen die optreedt als woordvoerder van Assange. De Duitse acteur Daniel Bruhl (Goodbye Lenin!) speelt ook in de film. Carice en Bruhl waren vorig jaar al samen te zien in de horrorfilm Intruders.

Bekijk hier een eerste foto van Benedict Cumberbatch en Daniel Bruhl in The Fifth Estate:

The Fifth Estate moet eind 2013/begin 2014 in de bioscopen te zien zijn.

 

Lees ook:Eerste trailer Wikileaks film The Fifth Estate
Lees ook:Carice en zus Jelka van Houten samen in film
Lees ook:Intruders poster met Carice van Houten & Clive Owen
Lees ook:Benedict gaat er helemaal voor
Lees ook:Is Peter Jackson echt klaar met de wereld van J.R.R Tolkien?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>