Christopher Nolan nieuwe project heet Intersteller

Christopher Nolan heeft een nieuw project.

Volgens The Hollywood Reporter is de Dark Knight Rises regisseur in gesprek om een sci-fi film genaamd Intersteller van Paramount en Warner Brothers te regisseren en produceren. Het screenplay is geschreven door zijn broer Jonathan Nolan.

Het verhaal gaat over een groep ontdekkers die proberen tijdreizen mogelijk te maken. Het is gebaseerd op de theorie├źn van theoretische natuurkundige Kip Thorne. Door zijn onderzoek van de theorie van wormgaten denkt Thorne dat in principe tijdreizen mogelijk is.

Steven Spielberg zou het eerst regisseren, maar toch willen ze liever voor Nolan gaan die met Inception heeft laten zien dat hij de beter persoon ervoor is.

 

Lees ook:Michael Caine verklapt einde van Inception
Lees ook:Inception in Real Time
Lees ook:Christopher Nolan regisseur nieuwe James Bond?
Lees ook:Trailer vd Dag: Inception
Lees ook:Eerste acteur zegt ‘ja’ tegen Batman 3!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>