Titanic terug in 3D

Een van de meest bezochte bioscoopfilms aller tijden komt weer terug naar het witte doek. Dit keer in 3D en Imax!

Geschreven, geproduceerd en geregisseerd door James Cameron is Titanic een van de drie films met een record van maar liefst 11 Oscars. De film won onder meer een Oscar voor beste film en beste regisseur en lanceerde de carrières van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet.

Het verhaal
De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei.

Bekijk de poster van Titanic 3d hieronder.

De film komt in April 2012 in 3D in de Nederlandse bioscopen.

 

Lees ook:Titanic 3D Trailer
Lees ook:Bioscoop premières week 14
Lees ook:Man on a Ledge Trailer
Lees ook:Man On A Ledge poster en teaser trailer
Lees ook:Last Vegas trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>