Billy Crystal presenteert de Oscars 2012

Het is een gekke week geweest voor The Academy Awards. Eerst zou Brett Ratner de 84ste editie van de Oscars produceren en zou Eddie Murphy de show hosten. Ratner moest echter meteen vertrekken vanwege een homofobische opmerking, die hij maakte tijdens de promotie van Tower Heist. Omdat Murphy tevens in de film Tower Heist speelt, heeft hij besloten zich ook terug te trekken van de Oscars.

Nu is er bekend gemaakt dat Brain Grazer Ratner zal vervangen en niemand minder dan Billy Crystal de show gaat hosten. Het wordt voor Crystal de 9de keer dat hij de show zal presenteren. Hij maakt het nieuws vandaag via Twitter bekend:

“Am doing the Oscars so the young woman in the pharmacy will stop asking my name when I pick up my prescriptions. Looking forward to the show.”

De Oscars zullen te zien zijn op zondag 26 Februari 2012.

Check hier nog een filmpje van Billy Crystal als host van een eerdere Oscar show:

 

Lees ook:Tower Heist clip & poster
Lees ook:Tower Heist trailer met Ben Stiller en Eddie Murphy
Lees ook:Eerste blik op Grudge Match met Stallone en De Niro
Lees ook:Billy Boyd laat weer van zich horen
Lees ook:De Babysitter van RL Stine wordt verfilmd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>