Robert De Niro vs John Travolta in Killing Season

Millenium Films en Corsan Pictures gaan de productie starten voor Killing Season, een film met in de hoofdrollen Robert De Niro en John Travolta. Mark Steven Johnson (Ghost Rider, Daredevil) zal de film regisseren en het script wordt verzorgd door Evan Daugherty (Snow White, the Huntsman).

Killing Season is een actiefilm die zich afspeelt in de Appalachian Mountains (een middelgebergte in het oosten van Noord-Amerika). Een Amerikaanse militaire veteraan (De Niro) woont daar afgelegen in de bossen. Als een Europese toerist (Travolta) de veteraan tegenkomt, raken de twee bevriend. Echter blijkt de toerist geen echte toerist te zijn maar een voormalige, Servische soldaat, die uit is op wraak. Wat volgt is een hevig gevecht en een achtervolging tussen de twee in Amerika’s meest verboden landgebied.

Het wordt de eerste keer dat Robert de Niro en John Travolta samen in een film gaan spelen. Dit kan niet mis gaan!

Bekijk hieronder de poster:

Lees ook:Robert De Niro in ‘flauwe’ komedie Dirty Grandpa
Lees ook:Red Lights Trailer met Robert De Niro
Lees ook:Robert De Niro in Being Flynn
Lees ook:Trailer vd Dag: The Bounty Hunter
Lees ook:Nieuwe foto The Big Wedding met Robert de Niro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>