Nu al 100.000 bezoekers voor The Lion King 3D

Disney’s The Lion King 3D draait nu twee weken in de Nederlandse bioscopen en is de 100.000 bezoekers al voorbij.  The Lion King is sinds 5 oktober voor het eerst in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen. Het onvergetelijke verhaal, de adembenemende animaties, geliefde personages en met een Oscar bekroonde muziek (“Can You Feel The Love Tonight”) maakten van The Lion King in Nederland de beste animatiefilm aller tijden.

Lees ook:Bios Top 10: Bende van Oss komt Friends achterna
Lees ook:Deze week in de bios: The Lion King 3D
Lees ook:Bios top 10: Johnny English is kaskraker
Lees ook:Titanic terug in 3D
Lees ook:Bios Top 10: week 39

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>