Justin Timberlake wil een Oscar… Nu graag!

Als het aan JT ligt, krijgt de zanger/acteur een Oscar… en snel een beetje! De beste man is zwaar aan het pushen om een nominatie voor zijn The Social Network-rol. Zo gaat hij naar speciale Academy Award screenings en hij reikt uit naar Tom Hanks en Kevin Spacey.

Persoonlijk vond ik Timberlake sterk in de film, maar zo goed? Het is een sympathieke gozer, maar vind jij dat hij voor deze rol een nominatie verdient? Laat je mening hieronder horen!

Check een

Lees ook:In Time cast video met Justin Timberlake
Lees ook:Nieuwste beelden van The Hunger Games; de vernietiging van District 12
Lees ook:Shockfilm komt naar Nederland
Lees ook:Recensie – A Single Man
Lees ook:The Family Stone is geen leuke (kerst)film

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Justin Timberlake wil een Oscar… Nu graag!

 1. Floriaan

  Nee.. ben het volledig met je eens.. vreesde vooraf erg voor zijn aandeel in de film.. maar viel opvallend goed mee. Maar een oscar,.. no way..

    /   Reply  / 
 2. timsim

  klopt laten we eerlijk zijn…het viel mee, oftewel verdient iemand een Oscar wanneer hij boven verwachtingen presteert (wat niet zo moeilijk is aangezien mijn verwachtingen eeeerrgg laag waren, zo heeft hij 10 minuten weten te verpesten in het verder toffe Black Snake Moan)

    /   Reply  / 
 3. timsim

  ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>