Avatar 2 en 3 worden over vijf jaar verwacht

James Cameron gaat zich niet aan een Cleopatra-film wagen, zoals eerder bekend werd. Liever breidt hij de wereld van Pandora uit, dus heeft 20th Century Fox laten weten dat Cameron gaat werken aan Avatar 2… en 3!

Er liggen enorm veel mogelijkheden om de hitfilm op te volgen. Of Sigourney Weaver te zien is, geeft Cameron commentaar: “Niemand gaat dood in een science fiction. Het hangt meer af van Sigourney’s agent.” Avatar 2 wordt in 2014 verwacht, met een vervolg in 2015.

Lees ook:Red Lights Trailer met Robert De Niro
Lees ook:Geruchten doen de ronde over Ghostbusters 3
Lees ook:Recensie – Avatar
Lees ook:Tron toont nieuwe beelden in trailer
Lees ook:James Cameron onthult Avatar 2 details

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avatar 2 en 3 worden over vijf jaar verwacht

  1. iwan

    damm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>