Danny Boyle terug voor 28 Months Later?

Regisseur Danny Boyle heeft zo links en rechts laten vallen dat hij wellicht geinteresseerd is in nog een 28 ** Later-vervolg. De Slumdog Millionaire-man regisseerde ooit het eerste deel 28 Days Later, maar liet het vervolg door iemand anders regisseren.

Maar in tegenstelling tot veel sequels, bleef 28 Weeks Later opvallend goed overeind. Dat de Brit zelf het nieuwe deel – toepasselijk 28 Months Later – wilt regisseren is dan ook enorm goed nieuws. Tot dan moment moeten we het met zijn nieuwe 127 Hours doen. Wat heeft die man toch met cijfers? Check die supervette trailer:

Lees ook:Nieuwe Iron Man 2 trailer laat je bloed pompen
Lees ook:Nine Months, komische film over zwanger zijn (met Julianne Moore)
Lees ook:Toch Mortal Kombat Reboot
Lees ook:Trailer vd Dag: The Crazies
Lees ook:Eerste Trailer en Poster The East

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danny Boyle terug voor 28 Months Later?

  1. Blastdragon

    Ziet er gaaf uit, een avonturier die (ik gok) 127 uur vast zit met zijn arm onder een steen in een ravijn. Ik hoop dat James Franco het kan dragen want het zijn veelal monologen met de camera (en een paar flash-backs).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>