Shia LaBeouf stopt met Transformers!

Shia LaBeouf mag dan zijn strepen hebben verdiend (en verpest… Damn you Rise of the Fallen!) met Transformers, toch laat hij de franchise achter zich. Wel na het derde deel, waarvan de acteur overigens belooft dat het de beste wordt uit de trilogie.

Dat is op zich een opmerkelijke uitspraak, omdat de acteur altijd heel eerlijk is over zijn films. Zo gaf ook hij toe dat Transformers 2 een rotfilm was (hetzelfde zei hij over Indiana Jones). Hieronder geeft hij aan waarom Transformers 3 weer een sterk deel gaat worden:

“Dit is, en ik hou je niet voor de gek, het beste deel uit de Transformers-serie. Het script is het beste tot nu toe, tijdens het schrijven van deel 2 waren we middenin een schrijversstaking verwikkeld. (…) Ik ben supertrots op deze film.”

Over zijn vertrek bij Transformers:

“Er zit niks meer in voor mij. Ik ga dit nooit meer doen, dit is de allerlaatste. Het derde deel is het beste deel en daar wil ik het bij houden. Het voorproefde dat Michael Bay (regisseur) heeft laten zien is zo fantastisch. Ik ben super, super, supertrots op Transformers 3.”

Lees ook:Sherlock Holmes derde deel op komst
Lees ook:Transformers: Dark of the Moon trailer premiere
Lees ook:Simon Pegg gaat ‘Star Trek 3′ schrijven
Lees ook:Michael Bay kiest voor klein
Lees ook:Wahlberg is nog niet klaar met ‘Transformers’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shia LaBeouf stopt met Transformers!

  1. kenny

    het is te hopen dat deze beter word als de 2de die 2de trok op NIKS
    dus afwachten voor trailer zeker :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>