Wint Nederland een Oscar met Tirza?

Niet Komt een Vrouw bij de Dokter, niet De Storm, maar Tirza is de Oscarinzending van Nederland. De film, die op 22 september het Nederlandse Film Festival opent, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Arnon Grunberg.

Tirza draait om een man die naar Namibië reist om zijn dochter op te sporen. De cast bestaat uit Gijs Scholten van Aschat, Sylvia Hoeks en Johanna ter Steege. Of het een terechte inzending is, kun je zien vanaf 30 september. Eerste indruk kun je opdoen uit de trailer:

Lees ook:Bioscoop premières week 2
Lees ook:James Bond’s Skyfall Trailer!
Lees ook:Bioscoop premières week 39
Lees ook:Eerste Skyfall spotje toont nieuwe beelden
Lees ook:Eerste foto nieuwe Q in Skyfall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>