Fragmenten The Other Guys hi-la-risch!

The Other Guys is de nieuwe film van Adam McKay (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Step Brothers), in oktober te zien in de bioscoop. Doe jezelf een lol en kijk naar de onderstaande fragmenten, je komt niet meer bij van het lachen! Will Ferrel is weer ouderwets goed.

Het knullige politieduo Allen Gamble (Ferrel) en Terry Hoitz (Mark Wahlberg) kijkt enorm op tegen de twee stoerste agenten van New York, gespeeld door Dwayne Johnson en Samuel L. Jackson. Tot ze de kans krijgen zichzelf te bewijzen…

Klik HIER voor de fragmenten.

Lees ook:Broken City Trailer met Wahlberg en Crowe
Lees ook:Broken City clip met Wahlberg en Crowe
Lees ook:Wahlberg zegt “Fuck you”
Lees ook:Eerste foto 2 Guns met Denzel Washington en Mark Wahlberg
Lees ook:Eerste 2 Guns Trailer met Denzel Washington en Mark Wahlberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>