Kate Beckinsale terug in Underworld 3D?

Kate Beckinsale in Underworld is ongetwijfeld de mooiste vampier die ik ooit heb gezien. Oké, de vampiers in Lesbian Vampire Killers zien er ook alles behalve slecht uit, maar zij halen het toch echt niet bij de mysterieuze, stijlvolle en -niet geheel onbelangrijk- in leer gestoken einzelgänger Selene.

Dat de derde Underworld: Rise of the Lycans de minste van de drie was heeft naar mijn mening dan ook deels te maken met haar afwezigheid. Het bericht dat er een vierde deel aankomt waarin Kate Beckinsale waarschijnlijk weer meedoet kwam daarom als een grote verrassing!

Een andere belangrijke reden dat Underworld: Rise of the Lycans tegenviel is dat de regie dit keer niet in handen lag van Len -man van Kate Beckinsale- Wiseman, maar van special effects specialist Patrick Tatopoulos. De man kan mooie Lycans maken, de regie kan hij echter maar beter aan grondlegger Wiseman overlaten. Hopelijk gaat Wiseman zich wel weer ontfermen over de vierde film in de serie, Underworld 3D.

Toen men hem in een interview vroeg naar de status van Underworld 3D antwoordde hij:

“It’s all being written and talked about and hopefully all comes together. So we’re seeing how things happen. But we’re all keeping our fingers crossed.”

Kate Beckinsale vult aan:

“Yes. That’s the plan. We’re both waiting to see what kind of story comes together. It’s just getting the script to a certain place where we’re both happy with it.”

Hoewel het allemaal nog lekker vaag klinkt, is het goed om te horen dat zowel Wiseman als Beckinsale geïnteresseerd zijn in het maken van een vierde Underworld. Laten we hopen dat alles goed komt, zodat Beckinsale snel weer in de huid (én in de leren outfit) van Selene kan kruipen.


Lees ook:Underworld Awakening foto’s
Lees ook:Underworld Awakening clips
Lees ook:Underworld Awakening Trailer
Lees ook:Underworld Awakening poster
Lees ook:Bekijk de nieuwe trailer van Contraband

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kate Beckinsale terug in Underworld 3D?

  1. baka dude

    fap fap, fuck yeah Kate Beckinsale Jetsters in 3D w00t

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>