Lekkere dames van Sucker Punch

Sucker Punch is momenteel een van die internet hits a la Kick-Ass waar je nog veel van gaat horen. Gek genoeg is er nog opvallend weinig materiaal van de film opgedoken, maar de eerste foto (zie hieronder!) belooft al veel.

De film wordt door regisseur Zack Snyder (Watchmen, 300, Dawn of the Dead) omschreven als ‘Alice in Wonderland met machinegeweren’. In de cast zitten Emily Browning, Vanessa Hudgens en Jena Malone. Check de foto en onhoud: Je hoorde het eerst van Sucker Punch op Cinema.Blog.nl!

Lees ook:Lekkere chicks, draken en… machine guns!
Lees ook:De wereldpremière van Alice in Wonderland live bijwonen?
Lees ook:Alice in Wonderland première pics
Lees ook:Nieuwe trailer van… Legend of the Guardians!
Lees ook:Cinema Summer Awards 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>