Killerclown IT krijgt een bioscoopfilm!

De iconische clown IT heeft voor heel wat nachtmerries gezorgd voor veel mensen. Vooral toen ik nog een kleine Tim was droomde ik wel eens dat hij uit het doucheputje kwam (kijk de miniserie maar, dan snap je het wel).

IT krijgt nu een ware bioscoopfilm, eigenlijk best vreemd dat het nooit eerder is gebeurd. Hieronder alvast een paar details…

Scriptschrijver van de verfilming is David Kajganich, die al eerder The Invasion (remake met Nicole Kidman) schreef. Maar liefst twee-derde van de miniserie gaan ze proberen te verfilmen. Hij kan nog niet veel vertellen, maar wel dat hij ook een aantal momenten moest laten sneuvelen.

Hij ziet het als een enorme uitdaging en houdt zich vooral vast aan het boek. Hij is tot nu toe de enige persoon die aan het project is gekoppeld, nog geen regisseur is aangenomen.

Wie hoop jij dat de clown Pennywise gaat spelen? Bekijk hieronder de hysterische trailer van het origineel!

Lees ook:Stephen King over The Stand remake
Lees ook:The Visit van M. Night Shyamalan valt toch een beetje tegen
Lees ook:Nieuwe trailer A Nightmare on Elm Street
Lees ook:King-klassieker ‘The Stand’ zal bestaan uit vier films
Lees ook:Channing Tatum neemt plaats achter de camera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>